Wandschildering

De afgelopen weken hebben Anneke en Laura gewerkt aan een mooie tekening op de wand van de kantine. Afgelopen vrijdag 18 december is het project afgerond.

Op de tekening staan van links naar rechts de honden Lindsey, Ashley, Kaycee en Sydney van Agility trainer Klaas en deze vier honden zijn allemaal actief of zijn actief geweest in het nationale en internationale behendigheidscircuit.

Het begon allemaal met Lindsey, zij haalde het podium in de landelijke competitie van de FHN met een tweede  en derde plaats, inmiddels is zij een sterretje, daarna kwam talentje Ashley deelnemen aan het agility geweld. Zij haalde bij beide nationale bonden net geen podiumplaats en eindigde meerdere keren op een verdienstelijke vierde plaats, daarentegen kwalificeerde zij zich wel voor de European Open in Frankrijk en de Wereldkampioenschappen in Valencia, Spanje. Helaas gooide een blessure roet in het eten en moest ze de behendigheid laten voor wat het was. Op dit moment is Kaycee de hond die op het hoogste niveau bij zowel de FHN als de Raad van Beheer meedingt naar de prijzen en kwalificaties voor internationale toernooien. Tot slot is benjamin Sydney begonnen met behendigheid maar door blessures van zowel Sydney als baas en mede door de corona is er nog maar weinig gelopen op wedstrijd niveau. Hopelijk gaat het circus volgend jaar weer van start zodat de dames hun kunsten weer kunnen laten zien.

Misschien de eerste aanzet om de kantine van nieuwe afbeeldingen te voorzien?

Nieuwe ideeën zijn natuurlijk altijd welkom.

Wandschildering

Eén gedachte over “Wandschildering

  1. Wat leuk gedaan Laura en Anneke!
    Het is supermooi geworden en heel herkenbaar ook.
    Bedankt voor dit mooie resultaat.

Reacties zijn gesloten.

Schuiven naar boven