over hsv almelo

hondeneigenaren

Wij begeleiden honden eigenaren bij de opvoeding en training van hun hond(en) met als voornaamst doel een goede band op te bouwen tussen baas en hond. Onze ervaren en gepassioneerde trainers en vrijwilligers staan meerdere dagen per week voor je klaar. Wij geven cursussen, organiseren honden activiteiten en workshops. Op onze vereniging heerst een familie sfeer en wij vinden een persoonlijke band met de leden zeer belangrijk. 

Namens het bestuur, trainers, vrijwilligers wensen wij ieder hondenbaasje een fijne tijd met zijn of haar hond toe. 

IMG-20200724-WA0012
Anita Karsten

Anita Karsten

Trainster
Anita geeft de Puppycursus, Jongen honden, A,B,C en de Rally O. Zij heeft 4 Hollandse Herders Langhaar en hier naast haar zit Willem.
Marèll Letteboer

Marèll Letteboer

Trainster
Marèll traint de puppy's en jonge honden en binnenkort ook Gehoorzaamheid A.
Ria Overkamp

Ria Overkamp

Trainster
Ria geeft Puppysocialisatie, Puppycursus, Jonge Honden, A cursus, B cursus en C cursus. Dit is Bintang, een Silken Windhond.
Hermien Kleinheerenbrink

Hermien Kleinheerenbrink

Trainster
Hermien gaat binnenkort Agility geven en heeft momenteel puppy's onder haar hoede. Ook traint zij het demo-team.
Katja Knol

Katja Knol

Trainster
Katja traint Agility voor beginners en handlers.
Elly Wilzing

Elly Wilzing

Trainster
Elly geeft Rally-O en tijdelijk ook puppy-cursus. Haar eigen "pup" is inmiddels een flinke dame van 1,5 jaar oud: haar Duitse dog Indy.
Hermien van de Neut

Hermien van de Neut

Aspirant trainster
Loopt stage bij de puppy socialisatie en Gehoorzaamheid A cursus. Dit is Kira, een Schotse Collie uit Amerikaanse lijn, ook wel Lassie genoemd.
Annemiek de Haas

Annemiek de Haas

Aspirant trainster
Annemiek geeft training onder begeleiding van Anita Karsten. Annemiek heeft zelf een Leonberger Tinka waarmee ze bij HSV traint.

Het bestuur

Sinds september 2019 staat er een nieuw bestuur aan het roer. Ger Steenbeeke, Marijke Hoffmann en Elly Wilzing zetten zich in hun vrije tijd in voor het voortbestaan en de kwaliteit van de vereniging.

Schuiven naar boven