HSV Almelo herfstwandeling 2023

Zondag 22 Oktober was het zover.

De Herfstwandeling van onze vereniging ennn…Hoera! Droog weer!De start was deze keer bij Maria Parochie . 5,5 km.

Voor velen wederom een gebied wat ze nauwelijks kenden.Martie, die de wandeling  ook deze keer had uitgezet, kreeg er vele complimenten over .Er waren uiteraard weer vragen, en ook weer vragen waar je mooi in kon trappen 😄.De winnende ploeg was  De shepard pie’s. Knap gedaan !Rarara, welke honden zouden er in zitten😉  ?????

Er was ook een ‘mooiste foto van je hond tijdens de wandeling’ prijs.Deze prijs is gegaan naarHennie Weyn met Buddy zijn Engelse Cocker Spaniël.Wat een prachtige hond, heel leuk !!!De prijs word hem z.s.m. uitgereikt en ook hier komt een foto van.Volgend voorjaar weereen mooie wandeling, Martie Kwaks is er nu al druk mee .Wij zijn blij met zulke enthousiaste leden die dit organiseren. Ook Wim Linker en Oscar Rego die onderweg de lopers van een drankje voorzagen, heel erg bedankt!En Diana Linker die inmiddels ook een crack in wandelingen organiseren is , ook bedankt samen met dit schrijfstertje.Wie hebt der wa lol in.. op ziene Twents 😄😄😄Tot de volgende wandeling.Katja

HSV Almelo herfstwandeling 2023
Schuiven naar boven