De Soepwandeling van 26 maart 2023

De vooruitzichten waren ronduit droevig. Wat een regen werd er voorspelt.We hadden al contact opgenomen met Martie Kwaks… Martie, wat nu als het giet?Martie, degene die de wandelingen altijd zo super voor ons uitstippelt, is gelukkig niet gauw in paniek….Het loopt wel los, en het zijn honden mensen! De wandeling loopt niet snel in de soep.Vandaar de naam Soepwandeling misschien? Zondagochtend 26 Maart…Hoera, droog. Mooie opkomst ,stuk of dertig mensen. 30 honden.Wij zijn tevreden.Wim Linker en Oscar Rego waren wederom weer present bij het rustpunt om deze keer soep te serveren.Het rustpunt was  bij Henk van de Aa, waar we de soep ook mochten opwarmen.Hoe fijn dat we  op  zulke kanjers een beroep mogen doen !Mooie puzzel ook, de opdracht was, vind de filmhelden. zie foto 🙂 .De beste ploeg won, wederom een prachtige wandeling , deze keer op het Hoge Hexel.Ook Diana hartelijke dank. Diana en ik vormen inmiddels een team dat graag meehelpt met de wandeling.We verheugen ons nu al op de volgende wandeling…Alle twee en viervoeters dank dat jullie er weer bij waren TOP 💪👍👍👍 Groeten, Katja

De Soepwandeling van 26 maart 2023
Schuiven naar boven